Odprto delovno mesto

datum: 29.04.2020

Laboratorij za tribologijo in površinsko nanotehnologijo razpisuje delovno mesto za raziskovalca/ko za raziskave na področju tribologije. Rok za prijave: 31.5.2020

V Laboratoriju za tribologijo in površinsko nanotehnologijo na Fakulteti za strojništvo, iščemo raziskovalca/ko za raziskave na področju numeričnega modeliranja kontaktnih problemov.

Laboratorij za tribologijo in površinsko nanotehnologijo je mednarodno uveljavljen laboratorij na področju kontaktnih problemov, tribologije in povezanih površinskih procesov in omogoča številne možnosti za študij in karierni razvoj.

Delo je primerno za kandidate s poprečno oceno nad 8, ki ste študirali oz. študirate na UL FS ali UL FMF.  

Delo je dinamično, podkrepljeno z eksperimentalnimi raziskavami ostalih sodelavcev ter vključuje obravnavanje kontaktnih problemov različnih sodobnih materialov in površin.

Možna je zaposlitev na delovno mesto raziskovalca ali asistenta in delo v okviru doktorata. V primeru, da še nimate zaključenega magistrskega študija, se lahko dogovorimo tudi o načinu sedanjega sodelovanja in kasnejši zaposlitvi. Omogočamo delo študentom 5. letnika ali absolventom na magistrski nalogi ali delo preko študentskega servisa s stimulativnim plačilom.

Če ste zainteresirani, prosim pošljite kratek življenjepis na e-mail: jozi.sterle@tint.fs.uni-lj.si, da se dogovorimo za razgovor, na katerem vam bomo tudi na voljo za predstavitev delovnega okolja.

Za vse dodatne informacije pokličite Joži Sterle, 01 4771 460 ali 041 393 612.

 

                                                                               Prof. dr. Mitjan Kalin, predstojnik katedre