Prof. dr. Mitjan Kalin postal kongresni ambasador Slovenije 2020

datum: 03.02.2021

Kongresni urad Slovenije je v sklopu Slovenskega ambasadorskega programa predstavil letošnje Kongresne ambasadorke in ambasadorje Slovenije, ki so pripomogli k organizaciji odmevnih mednarodnih dogodkov.

Kongresni urad Slovenije je v sklopu Slovenskega ambasadorskega programa predstavil letošnje Kongresne ambasadorke in ambasadorje Slovenije, ki so s svojo predanostjo, zavzetim delom, mednarodno vpetostjo in vztrajnostjo pripomogli, da je Slovenija v preteklih letih gostila mednarodne znanstvene, strokovne in druge poslovne ter športne dogodke. Slovenski ambasadorski program je izjemnega pomena za večji uspeh Slovenije na področju pridobivanja mednarodnih znanstveno-strokovnih in poslovnih dogodkov. Prof. dr. Mitjan Kalin je postal kongresni ambasador za leto 2020 za organizacijo dogodka European Conference on Tribology - ECOTRIB 2017 v Ljubljani leta 2017.

Častni naziv Kongresni ambasador / ambasadorka Slovenije 2020 je prejelo 25 izjemnih posameznic in posameznikov. Vsem iskreno čestitamo!

kongresni_kipec